Nőnapi kütyü akciók a Geekbuying oldalán

0

Bizonyára egyik férfi olvasónk sem felejtette el, hogy március 8-án a szebbik nemet ünnepeljük, és ilyenkor számos webáruház kedveskedik mindenféle akcióval. Nézzük, miket lehet most olcsóbban megvenni a Geekbuying oldalán!

A teljes nőnapi kínálatban találhatunk olcsóbb (fülhallgatók, karórák) és drágább termékeket (telefonok, okoseszközök) egyaránt, így bizonyára mindenki talál valami érdekességet.

Ha nem sajnáljátok a pénz, akkor a Xiaomi Roborock S50-nél jobb ajándékot találni sem lehet ez alkalomból. Ez a piacon fellelhető egyik legjobb robotporszívó, amelynek bizonyára minden hölgy örülne. Erről egyébként már többször írtunk, rengeteg infót találtok róla. Jelenleg egész korrekt áron rendelhető a német raktárból, mindössze 394,79$-ért hozzájuthattok a VKUBQUSO kuponnal, ráadásul így néhány nap alatt kézhez kapjátok a kütyüt.

A választékot átfutva rögtön szembeötlik, hogy bár találunk csajos dolgokat, összességében ezúttal is a tech kütyük dominálnak. Ennek ellenére a fehér színű Huami AMAZFIT Verge 3, a Xiaomi Lexy Jimmy JV51 porszívó, vagy a MEGIR ML2011L női karóra remek ajándék lehet. A teljes kínálatot itt tekinthetitek meg.

Ezen kívül a Health & Beauty, és a Fashion fül alatt találhattok még csajos dolgokat, de a lap alján lévő More Deals fülek is érdekesnek tűnnek. Az egyik oldalon okosotthonhoz kapcsolódó eszközöket értékeltek le, míg a másik fülön a legújabb tech kütyüket akciózzák.

A végére pedig érkezett néhány kupon is, melyeket a készlet erejéig tudtok felhasználni.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid