Elkaszálhatták a Razer Phone szériát

0

Tavaly a gamer telefonok hajnaláról beszéltünk, és bizonyos értesülések szerint máris írhatunk azok hattyúdaláról. Bár összességében véve a termékkategória persze nincs egyelőre veszélyben, a legújabb infók alapján az egyik legikonikusabb széria, a Razer Phone viszont igen, aminek már lehet nem lesz harmadik generációja.

Mielőtt elkezdenénk ezeket a savanyú híreket bővebben kifejteni, azért akad némi örömre is ok. Hivatalosan is bejelentették, hogy a Razer Phone 2-re jövő héten megérkezik az Android 9 Pie frissítés, egészen pontosan február 27-én. Így aki ezt a kiváló gamer telefont birtokolja, hamarosan örülhet az aktuális zöld robotos rendszer minden jóságának. Az adatcsomag egyben tartalmazza a februári biztonsági frissítéseket és természetesen megkapjuk a gesztusvezérlés lehetőségét is.

És akkor jöjjön a fekete leves… A Razer a közelmúltban összesen 30 dolgozójától vált meg egy újraszervezés közben. A szóbeszédek szerint pontosan azokat bocsátották el, akik a Razer Phone 3 fejlesztésében tevékenyen résztvettek, és magát a készüléket is elkaszálták. Ezt a fölöttébb szomorú hírt egyelőre a vállalat nem erősítette meg hivatalosan, ugyanakkor egy a Droid Life csapatának küldött nyilatkozatban elismerték, vannak olyan projektek, amelyeket kénytelenek voltak félbehagyni. Ezeket a fejlesztéseket és munkákat nem nevezték meg, így valóban köztük lehet a szóban forgó készülék, de mi azért még reménykedünk az ellenkezőjében.

Razer Phone 2

A Razer a játékokra kiélezett okostelefonok világának egy igencsak meghatározó szereplője, de ha a hírek igazak, akkor valószínűleg a kasszáknál mégsem teljesítettek annyira jól a vállalat mobiljai. Egyelőre persze ezeket a pletykákat nem érdemes készpénznek venni, a várjuk ki a végét, lehet mégis lesz Razer Phone 3.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid