Samsung Z LTE – fotón a gyártó új, Tizent futtató mobilja

0

A minap kiszivárgott egy kép, amelyen állítólag a Samsung Z LTE nevű készüléket, a gyártó eddig be nem mutatott, Tizen OS-t futtató mobilját lehet látni. A kép forrása szerint a készülék a belépőszintű Samsung Z1 alternatívája lesz, LTE modemmel. 

Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a fotón igazából a korábbi pletykák szereplője, a Samsung Z2 látható, bár a most felbukkant készülék jelentősen eltér a Z1 dizájnjától. Akárhogy is, ami a specifikációkat illeti, mindenképpen egy alsóházas okostelefonra érdemes számítani, 32 bites, négymagos lapkával, 1 GB RAM-mal, 2000 mAh-s akkumulátorral és Tizen 3.0 operációs rendszerrel. A készülék egy qHD felbontású TFT-LCD kijelzőt kaphat.

Samsung Z LTE

A bemutató, illetve a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de várhatóan 2015 második felében kerülhet rá sor.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid