Samsung Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max sebességteszt

0

A nemrégiben bemutatott Samsung Galaxy S23 Ultra kiválóan teljesített a különböző benchmark és egyéb tesztekben, ugyanakkor hétköznapi felhasználás során is egyértelmű az okostelefon fölénye a mezőnyhöz képest, kevés jobb választás van ebben a percben, ha Android rendszert futtató csúcstelefont akarunk vásárolni. Amennyiben inkább az iOS-re tennénk le a voksunkat, továbbra is egyértelműen az iPhone 14 Pro Max lesz a legerősebb kiadás. A PhoneBuff csapata nemrégiben egy sebességteszten mérte össze a két zászlóshajót, hogy kiderítsék, melyik kínálja a gyorsabb felhasználói élményt.

Ez a sebességteszt egy robot segítségével történik, ami alkalmazásokat nyit meg, zár be, illetve mindenféle dolgokat csinál a telefonokon. Az elmúlt három évben egyetlen iPhone-t sem győzött le más készülék PhoneBuff tesztjei során, legalábbis azok első körében erre nem került sor. A Samsung Galaxy S23 Ultra azonban az első körben maga mögé utasította riválisát, habár a különbség a két telefon között egyáltalán nem volt jelentős.

Az első tesztben azt nézik meg, hogy adott appokat és játékokat milyen gyorsan indít el egymás után a telefon, és bizony itt, ha csak minimálisan is, de győzedelmeskedni tudott a Samsung újdonsága. A második körben viszont, amikor újra megnyitják ugyanezeket a programokat a memóriából, szintén nem sokkal, de az iPhone teljesít gyorsabban.

Mielőtt lángra kapna a cikk alatti kommentszekció, még egyszer hangsúlyozzuk, hogy a különbségek minimálisak, vagyis egyik mobil sem jobb vagy rosszabb a másiknál, hogy melyik ideális valaki számára, azt csak az adott felhasználó egyéni preferenciái dönthetik el, semmi más.

Forrás: PhoneBuff

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid