Selfie világrekordot döntött a Samsung Galaxy A3 és A5

0

Nem mindennapi módon promózta a Samsung a Galaxy A5 és A3 telefonokat: a dél-afrikai Johannesburg, illetve Cape Town városában a két fent említett készülék segítségével megdöntötték a selfie világrekordot 12803 önfotó készítésével. 

A két város lakosainak 24 órán keresztül volt módjuk önmagukat lefényképezni – akár selfie bot segítségét is igénybe vehették – az A5 és A3 mobilokkal, hogy túlszárnyalják a legutóbbi Guinness rekordot. Az előző eredményt nem csak egyszerűen megdöntötték, hanem jócskán túl is lépték, hiszen ezúttal majdnem háromezerrel több fotó készült, mint a korábbi próbálkozásnál.

Samsung Selfie Rekord

Samsung Selfie Rekord 2

A főszerepben lévő mobiloknak 5 megapixeles előlapi kamerájuk van, amivel már azért elég jó minőségű képeket lőhet az ember magáról és élete fontosabb történéseiről. Az pedig már csak hab a tortán, hogy száz darab készüléket szét is osztottak a résztvevők között az esemény során.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid