Készül az NVIDIA Shield tablet folytatása

0

Egy friss jelentés szerint az NVIDIA gőzerővel dolgozik a kifejezetten gamer igények kielégítésére megalkotott Shield tablet következő generációján. A nyolc hüvelykes masina utódja valamikor március közepén (vagy akár hamarabb) debütálhat. 

Nem meglepő módon, a táblagép szíve a vállalat legújabb, bestiális erejű Tegra X1 chipsetje lesz, amelyben egy Maxwell grafikus gyorsító található. A januári CES-en bejelentett processzor az első a világon, ami képes 1 teraflopos teljesítményre.

Tegra_X1

Sajnos ezen túlmenően semmi konkrétumot nem lehet tudni a vadonatúj készülékről, bár az több, mint valószínű, hogy a 8 colos képátlójú megjelenítőn, valamint az opcionális LTE modemen nem változtatnak semmit. Idén egyébként már találkoztunk más olyan termékekkel, amelyek erre az új mobilos szuperchipre épülnek, ennek ellenére alig várjuk, hogy még több konkrétumot megtudjunk a soron következő NVIDIA Shield tabletről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid