Íme a 65 hüvelykes óriástablet

0

Nem, tényleg nem vicc a cím, a kaliforniai székhelyű Fuhu kolosszális méretű táblagépeket mutatott be az idei CES kiállításon, amelyek 32, 43, 55 és 65 hüvelykes méretben lesznek kaphatók. Azt is fontos megemlíteni, hogy nem csak a méretük óriási, hanem a legjobb hardveres összetevőket is megkapták ezek a hatalmas masinák.

Most lehet jönni azzal, hogy ezek igazából bazierős, érintőképernyős okostévék, és ez részben talán igaz is lehetne, ám a helyzet mégsem ilyen egyszerű. Már a két kisebb verzió (32 és 43 hüvelyk) is masszív hardvert kapott: 1920×1080-as felbontás, Nvidia Tegra K1 processzor, 2 GB RAM, 2 megapixeles előlapi kamera videochathez, valamint kapcsolódási lehetőségek széles tárháza, úgy mint Wifi, NFC, Bluetooth és a többi.

A két termetesebb modell, amelyek 55, és 65 colos kijelzővel érkeznek, még ennél is erősebb specifikációkat tudnak felmutatni. Mindkettő 4K felbontású érintőképernyővel érkezik, a rengeteg pixelt pedig egy Nvidia Tegra X1 processzor, illetve egy 256 magos Maxvell architektúrájú GPU fogja mozgatni, sejtéseim szerint igencsak jó hatásfokkal. Ha ez nem lenne elég, akkor ott van a 4 GB RAM is, ami mellett szinte biztos, hogy egyszer sem fog beszaggatni gigantikus méretű eszközünk. Azonban most jön a fekete leves: a táblagépek nem lesznek éppen olcsók, a két kisebb modell ára egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy az 55 colos variánsért 2499 dollárt, míg a legnagyobb, 65 hüvelykesért 4000 (!) dollárt fog elkérni a Fuhu.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid