Olcsóbb lett az SMA Watch 2 okosóra – Always-On kijelző és 20 napos üzemidő

0

Az SMA Watch 2 egy különleges okosóra, ugyanis a legtöbb ilyen kütyüvel ellentétben nem kell naponta tölteni, sőt, akár 3 hétig is bírja, mindezt ráadásul úgy, hogy egy percre sem kapcsol ki a kijelzője, tehát a nap 24 órájában mutatja az időt és a fontosabb dolgokat.

Ez az elképesztő üzemidő és az úgynevezett “Always-On” funkció a különleges e-LCD kijelzőnek köszönhető, ami csak akkor fogyaszt energiát, amikor változik a képe, és ekkor is beéri nagyon kevéssel. A technológia további előnye, hogy napfényben tökéletesen látszik a panel, sötétben pedig be tudjuk kapcsolni a háttérvilágítást szükség esetén.

Így néz ki az újabb, frissített verzió

Az SMA Watch 2 egyébként egy aktivitásmérő okosóra, folyamtosan figyeli a lépéseinket, az elégetett kalóriát, monitorozza az alvást, és még a pulzusunkat is méri. Emellett kijelzi az értesítéseket, tehát nem kell állandóan elővenni a mobilodat a zsebedből, ha történik valami, még az üzeneteket is el tudod olvasni az órán.

A készülék könnyű, vékony, mérsékelten vízálló, és cserélhető a szíja, tölteni pedig egy mágneses csatlakozóval tudjuk. Számos választható óraképet kapunk, amiket kedvünkre cserélgethetünk, ráadásul Android és iOS alkalmazás is van az SMA Watch 2-höz, tehát akár iPhone-okkal is használható.

Az SMA okosórája most akcióban 34.990 Ft-ért rendelhető ajándák extra szíjjal, ingyenes szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

Egyébként ez már egy frissített modell, de a funkciók nem változtak, csak egy strapabíróbb házat és kicsivel nagyobb gombokat kapott az óra.

Forrás: Droidvilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid