Snapdragon 6 Gen 1 chippel debütált a Motorola Moto G Stylus 5G (2023)

0

Még tavaly ősszel mutatták be a Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészletet, amelyet azóta sem használtak egyetlen okostelefonban sem, bármilyen hihetetlenül is hangzik ez. A Motorola jóvoltából azonban végre megtört a jég, megérkezett a Motorola Moto G Stylus 5G mobilok harmadik generációja, amelyet már a szóban forgó chipset hajt. A készülék egyébként egy korrekt középkategóriás okostelefon benyomását kelti, még ha a mellé kínált stylus messze nem olyan jól felszerelt, mint egy Samsung-féle S-Pen vagy az Apple Pencil.

A Motorola Moto G Stylus 5G (2023) 6,6 hüvelykes, 120 Hz-es, Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítőt kapott, amelynek felső kerete alatt, középen találjuk az előlapi 16 megapixeles kamerát egy kivágás belsejében. A kameráknál maradva, az okostelefon hátoldalára 50 megapixeles fő szenzor került, amelyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység támogat, ez képes egyébként makró modulként is szolgálni, ha közeli képeket szeretnénk készíteni.

A telefon meghajtásáért tehát a Snapdragon 6 Gen 1 chipset felel, ha szeretnél a lapkáról többet tudni, ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkünket! A hardver valószínűleg gond nélkül futtatja az Android 13 operációs rendszert, amelyet a Motorola saját fejlesztésű MyUX felhasználói felülete egészít ki. A gyártó legalább egy nagyobb rendszerfrissítést és három évig tartó biztonsági foltozás ígér az okostelefon mellé.

Az említésre méltó további jellemzők közé sorolható a fülhallgató kimenet, a micro SD foglalat, valamint a sztereó hangszórópáros. A Motorola Moto G Stylus 5G (2023) fekete és pezsgő árnyalatban lesz kapható. A készüléket egyelőre csak az Egyesült Államokban lehet beszerezni, ahol 399 dollárt (~ 138 ezer Ft) kérnek el a 6/256 GB-os konfigurációért.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid