Snapdragon 660-nal jön az LG Q9

0

Az LG mostani üzletpolitikája kicsit hasonlít egy vakon küzdő kalandor harci taktikájára, aki a sötétben minden irányba igyekszik csapni egyet, hátha eltalálja az ellenfelet. Jött az G7 One, aztán a G7 Fit, úton van az LG V40 ThinQ. Az első kettő a zászlóshajó nevét kapta, de annál gyengébb felszereltséggel bírnak, utóbbi pedig egy csúcskategóriás készülék lesz, már a sokadik idén a gyártótól. Szóval ha ezek sem bírják lenyűgözni a vásárlóközönséget, még mindig ott a fejlesztés alatt álló telefonok között az LG Q9, ami leginkább középkategóriás hardverrel próbálja majd elnyerni a tetszésünket. Az LG emberei már dolgoznak a készüléken, amiről ki is derült ez-az.

A dolgokat még zavarosabbá teszi az, hogy az eredeti Q8 már lassan egy éves, viszont az előző hónapban megjelent a 2018-as verzió, közben a Q7 család valamikor májusban került bemutatásra. Nem valami egyszerű ez így, ráadásul a megbízható forrásnak mondható Slashleaks úgy tudja, jön a Q9, ami egy egészen erőteljes processzort fog kapni.

Bár nem igazán felsőkategóriás konstrukció a Qualcomm Snapdragon 660, már így is szerzett magának némi nevet és tisztességet, miközben olyan készülékekben dolgozik, mint a Nokia 7 Plus, a Xiaomi Mi A2 vagy a BlackBerry KEY2. Ehhez képest a Q előtaggal ellátott mobilok burkolata alatt csak Snapdragon 450-eket találni.

Állítólagos fotón az LG Q9

A középsúlyú processzorbajnok mellé 32 vagy 64 GB belső tárhely kerülhet, fixen 4 GB RAM-mal, miközben Android 8.1 Oreo rendszert futtat. A mobil akkumulátorának kapacitása várhatóan 3550 mAh lesz. Ez sokkal nagyobb lenne egyébként, mint az eddigi Q szériás mobilok telepe, Ezen kívül még egy extra széles, 2:1 képarányú kijelzőről is hallani pletykákat. Hogy aztán az egészből mi fog megvalósulni, az majd csak akkor derül ki, ha végül tényleg bemutatják ezt a készüléket. Addig kéretik az itt olvasott értesüléseket a helyén kezelni.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid