Debütált az Oppo K10 Energy

0

Új középkategóriás okostelefonnal gyarapodott az Oppo kínálata, amely a K10 Energy névre hallgat. A készülék igazából nem teljesen új, az alapjait a K9s szolgáltatja, a változás az operatív memória kapacitásában és a belső tárhely méretében érhető tetten.

A régi/új készülék felfogható egy megfizethetőbb Oppo K10 5G variánsként is, amelynek burkolata alatt Snapdragon 778G lapkakészlet teljesít szolgálatot 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral kiegészítve. Ez a bizonyos hardver egy 6,59 hüvelykes IPS LCD megjelenítő takarásában foglal helyet, amelynek felbontása Full HD+, a képfrissítési rátája pedig 120 Hz. A képernyő bal felső sarkába került az előlapi kamera, a kivágás belsejében lévő modul felbontása 16 megapixel.

Az Oppo K10 Energy hátoldalán egy 64 megapixeles elsődleges képrögzítő modul található, amelyet egy 8 megapixel es ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles kiegészítő egység igyekszik támogatni fényképek készítésekor.

A telefon belsejében egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik biztosítani a működéshez szükséges elektromosságot, a telepet legfeljebb 30 wattal lehet tölteni. Az Oppo mobilja Android 12 alapokon nyugvó ColorOS 12 operációs rendszert futtat.

Az okostelefon fekete és kék árnyalatokban kerül majd forgalomba, egyelőre csak a kínai vásárlóközönség teheti rá a kezét, nekik 325 dollárnak megfelelő helyi pénzt kell leszurkolni a készülékért. Nem igazán tartjuk valószínűnek, hogy a mobil a kínai határokon kívül is forgalomba kerül, ugyanakkor mégiscsak előfordulhat, hogy valamilyen más néven valamikor elérhetővé teszik a globális piacokon.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid