Snapdragon 820-szal érkezik a Samsung legújabb flip mobilja

0

A Samsung Veyron kódnevű flip kialakítású okostelefonról már írtunk korábban, többek között azt, hogy a Galaxy S7 hardverét (Exynos 8890) kapja meg. Ez már mondhatni hagyomány, hiszen tavaly ott volt az SM-W2016, ami meg az előző zászlóshajó, azaz a Galaxy S6 belbecsét tudhatta magáénak. A régi idők formatervével rendelkező okostelefon most Snapdragon 820-szal a belsejében tűnt fel. 

A Veyron újabb változatát – de ha úgy jobban tetszik, nevezhetjük SM-W2017-nek is – a Geekbench oldalán találták meg. A tesztelt készülék belsejében ezúttal egy Qualcomm Snapdragon 820 lapka dolgozott, 4 GB RAM-mal megtámogatva. A korábban feltűnt változatban Exynos 8890 volt, de mivel jelen mobil elsődleges piaca, Kína, egy Snapdragonnal szerelt S7-et kapott, így vélhetően ez a verzió lesz a végleges.

A tavalyi Samsung W2016

A tavalyi Samsung W2016

Egy Zauba import dokumentum azt is felfedte, hogy a készüléknek két darab 4.2 colos Super AMOLED megjelenítője lesz, és vélhetően megtartja a Galaxy S7 kameráit, a 12 megapixeles optikai képstabilizátoros elsődleges modult, illetve az 5 megapixeles előlapi szenzort. Bár ezzel a készülékkel könnyedén lehet majd szelfiket csinálni akár a hátlapi kamera segítségével, hála a mobiltelefonok hőskorát idéző kialakításnak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid