Így hallgass YouTube-videókat a háttérben

3

Arról már írtunk, hogyan tudod könnyen lementeni a videókat, vagy zene esetében a hozzájuk tartozó hanganyagot a készülékedre, de mi van, ha kissé szűkös a tárhely, vagy más okok miatt nem akarsz letölteni? Nos, ha így áll a helyzet, van egy remek alkalmazástippem, hogy mivel tudsz a háttérben olyan muzsikákat hallgatni, amelyeket a YouTube-ra töltöttek fel.

Hatékonyságát mi sem tanúsítja jobban, hogy pár napja eltávolították a Google Play Áruházból, ugyanis az AudioPocket segítségével megúszod a videós reklámokat, és bármikor kikapcsolhatod a kijelzőt zenehallgatás közben. Jómagam már hetek óta használom ezt az alkalmazást nagy megelégedéssel, amit eredetileg az Áruházból töltöttem le anno. Ide kattintva szerencsére még most is beszerezheted.

audiopocket

Szóval a képlet nagyon egyszerű: indítás után kapunk egy felületet, ahova be kell illesztenünk egy YouTube-videó linkjét, majd rá kell bökni a “Stream” lehetőségre, és ennyi. Mivel az app ingyenes, kapunk a képünkbe egy felugró ablakot valamilyen véletlenszerű reklámmal, de ezt azonnal ki is ikszelhetjük. A “History” menüben megtaláljuk a korábban streamelt fájlokat, így kétszer nem kell a beillesztéssel vesződni, ha ugyanazt szeretnénk hallgatni. Az igazán nagy csel az, hogy olyan videókat is le tud nekünk játszani, amelyeket csak az asztali felületen keresztül tudnánk megtekinteni. Ezek a videók, vagyis a hozzájuk tartozó hanganyagok nem kerülnek mentésre, így az alkalmazás használatához mindenképpen szükséges aktív internet.

Te szoktál YouTube-on zenét hallgatni?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid