A Galaxy Note 7-nél is beszorulhat az S Pen

0

Egyes helyeken már most is megvásárolható a Samsung Galaxy Note 7 (nálunk szeptember 16-án jelenik meg hivatalosan), és néhány felhasználó arra panaszkodik, hogy az S Pen beragadhat a helyére.

A Galaxy Note 5-nél volt egy olyan probléma, hogy ha valaki fordítva tette vissza a helyére az S Pent, akkor az beragadt, és csak a telefon szétszedésével lehetett kivenni a tollat. A Samsung a hiba napvilágra kerülése után javított a dolgon, és a később gyártott Note 5-öknél már nem ragad be a ceruza, de vásárlás előtt nem igazán lehet megállapítani, hogy melyik szériából származik az adott készülék.

A Note 7-nél már alapból kizárták ezt a hibalehetőséget, ugyanis fordítva be se fér az S Pen a helyére. Ám egyes felhasználók most arra panaszkodnak, hogy ha normál módon helyezik be a tollat, és a szokásosnál erősebben nyomják meg, akkor beragad, és nem jön ki a gomb megnyomására.

A “hibának” a belső vízzáró szigeteléshez lehet köze, valószínűleg ebbe ragad bele a toll a kelleténél erősebb nyomásra. Egy kis ügyeskedéssel ki lehet szedni az S Pent ezután is (pl. egy tűvel), de ha egyszer beljebb nyomtuk, akkor később is sokkal könnyebben be fog ragadni, azaz már nem fog tökéletesen működni (legalábbis ez látszik a videókon).

Fontos tehát, hogy ha Note 7-ed lesz, akkor figyelj arra, hogy ne nyomd be túl erősen a tollat, ha pedig esetleg megtörtént a baj, akkor lehet próbálkozni a gariztatással, de a siker nem garantált.

Amúgy meg: Note 7 + beragadt S Pen = S7 edge ;)

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid