Snapdragon 820-szal szerelt Samsung Galaxy S7 modell tűnt fel

0

Ahogy közeledik a Samsung Galaxy S7 széria debütálása, úgy egyre több részlet derül ki az újdonságokról. Most az AnTuTu buktatta le az egyik modellt, és így már szinte biztosra vehetjük a készülék leglényegesebb tulajdonságait.

Az alábbi képen az SM-G935A modellszámú készülék legfőbb adatai látszanak, ami minden bizonnyal egy hajlított kijelzős (edge) változatot takar. Az 5.1 colos képátló viszont igen érdekes, hiszen eddig úgy sejtettük, hogy az S7 edge nagyobb lesz, mint az alap modell. Ez tehát kicsit ellent mond az eddigi híreknek, de ha azt vesszük, hogy a Samsung bizonyára több különböző prototípust is készített, akkor egyáltalán nincs min csodálkozni.

s7-edge-antutu

A QHD felbontás nem kérdéses, és mint látható, egy Snapdragon 820 hajtotta variánsról van szó, amin Android 6.0-s szoftver fut. RAM-ból 4 GB áll majd rendelkezésre, belső tárhely tekintetében pedig valószínűleg többféle modell is lesz.

A hátlapi kameráról már többször olvashattunk, hogy 12 megapixeles lesz, és ez most is megerősítésre kerül. Ez ugyan gyengébbnek tűnhet, mint az előd 16 megapixeles szenzora, de erről szó sincs, komoly minőségjavulásra számíthatunk a pixelszám csökkenése ellenére is. A szelfikamera pedig 5 megapixeles lesz, és minden bizonnyal ez is remekül teljesít majd.

A Galaxy S7 modellek bemutatója február végén várható, a megjelenés pedig márciusban.

via: SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid