ZTE Nubia Z11 – Snapdragon 820-szal és keret nélküli kijelzővel jöhet

1

A ZTE Nubia Z11-et ábrázoló állítólagos renderelt képek bukkantak fel Kínában. Ha ezek a fotók valódiak, akkor megismerhetünk a készülék formatervével, melynek egy hátlapi duál kamera kiépítés is része lehet. 

A múlt heti CES kiállításon szemügyre lehetett venni a mobil előlapját, aminek a dizájnja egyezik a mostani képeken láthatóval. A vörös, kör alakú home gomb, és a gyártó saját fejlesztésű FIT eljárást használó megjelenítője teszi teljessé a látványt. Ha esetleg ismeretlenül csengene a FIT kifejezés (Frame Interactive Technlogy) akkor megsúgom, hogy már a Nubia Z9 kijelzője is erre az eljárásra épült. Ez annyit jelent, hogy az oldalkeretet szinte teljesen mellőző kijelző széleinek érintésével különböző funkciókat érhetünk el. Ami még érdekes lehet, az a készüléket körülvevő fémkeret, ami enyhén kidomborodik, így védve az üveggel borított hátlapot.

ZTE-Nubia-Z11-2

Ha már a hátlapnál tartunk, akkor lássuk is mit találunk itt: ujjlenyomat-olvasó, ikervillanó és duál kamera kiépítés. Persze ezek nem teljesen ismeretlen vizek a ZTE számára, hiszen a ZTE Axon és a ZTE Axon Pro is hasonló kamerarendszert kapott. A korábbi értesülések szerint a Nubia Z11 elsődleges érzékelője 21 megapixeles lehet, tehát igen komoly kamerára számíthatunk.

ZTE-Nubia-Z11-1

Ami a további jellemzőket illeti, a következőket lehet sejteni: Qualcomm Snapdragon 820 lapka, 4 GB RAM és Android 6.0 Marshmallow a gyártó elmaradhatatlan Nubia UI felületével. A forrás nem csak ezeket a képeket tette közzé, hanem azt a merész állítást is, mely szerint január 18-án a készüléket hivatalosan is felfedik a nagyérdemű előtt. Ha ez igaz, alig egy héten belül mindent tudni fogunk a ZTE csúcsmobiljáról. Nektek hogy tetszik ez a formaterv?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid