Ütős csúcshardvert kaphat a Samsung következő kagylótelefonja

0

Egy kínai forrás szerint a Samsung következő flip kialakítású telefonjában egy Qualcomm Snapdragon 835 fog ketyegni, aminek köszönhetően a készülék az idei nagyágyúk között versenyezhet a vásárlók kegyeiért. A W2018 nevű modellről van szó, aminek nem csak a lapkakészlete, de az operatív memória kapacitása is a legfelső szegmenst fogja idézni.

Az @mmddj_china nevű szivárogtató a Twitteren tette közzé értesüléseit, szerinte a csúcslapka mellett 6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely is belekerül a Samsung kagyló kialakítású okostelefonjába.

Ez mind szép és jó, de ellenkezik azzal, amit a TENAA hivatala májusban felfedett a W2018-ról. Az akkori listázásban Snapdragon 821AB chipset és 4 GB RAM szerepelt. 

A további specifikációk között megtalálni két darab 4.2 hüvelykes Full HD megjelenítőt, egy 12 és egy 5 megapixeles kamerát, egy 2300 milliamperórás telepet, valamint Android 6.0 Marshmallow rendszert, legalábbis májusban még az futott a mellékelt prototípuson.

Pontosan nem tudni mikor érkezik meg a Samsung W2018, de a jelentések szerint brutális, 2000 dolláros (~520 ezer forint) áron lesz kapható, és vélhetően az ázsiai piac lesz megcélozva vele.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid