Sok újdonságot nem hoz a belépőszintű Samsung Galaxy A06

0

A Samsung műhelyében a csúcskategóriás modellek mellett belépőszintű okostelefonok is készülnek. Ezek közül az egyik a Samsung Galaxy A06 lesz, amely nemrég feltűnt a Geekbench szintetikus tesztalkalmazás, illetve az amerikai FCC adatbázisában is. Előbbi az okostelefon belsejében szolgálatot teljesítő lapkakészletet, utóbbi pedig az akkumulátor kapacitását buktatta le. Sok újdonságra nem számíthatunk a készülék kapcsán.

A szintetikus tesztalkalmazásnak köszönhetően már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy A06 belsejében MediaTek Helio G85 lapkakészlet teljesít szolgálatot, vagyis ugyanaz a chipset, mint ami az előd belsejében, a Galaxy A05-ben is ott zakatolt. Aztán nemrég az FCC is megadott néhány, a forgalomba kerüléséhez elengedhetetlen engedélyt a készülék számára.

A folyamat során nyilvánosságra hozták azt is, hogy a mobil belsejében lévő akkumulátor 4855 mAh névleges kapacitású lesz, ami 5000 mAh tipikus kapacitást jelent. Így aztán az akkumulátor nem lesz nagyobb, igaz, kisebb sem a Galaxy A05-öséhez képest.

Az FCC-nek köszönhetően azt is tudjuk, hogy a Galaxy A06 támogatni fogja a kétsávos Wi-Fit, képes lesz csatlakozni Bluetooth-kapcsolatokra (pontos szabvány nem ismert), 4G modemmel is fel lesz szerelve, de nyilván az adott lapkakészlet miatt az 5G hálózatokat el lehet felejteni ezzel a mobillal.

A Samsung Galaxy A06 167,3 mm-es magassággal és 77,3 mm-es szélességgel rendelkezik majd, ezek alapján kissé alacsonyabb és keskenyebb lesz, mint a Galaxy A05, vagyis megvan végre az első valós különbség a két okostelefon között. Az újdonság vastagságáról még nincs nyilvános adat.

Egyelőre több információ nem került napvilágra a Samsung Galaxy A06 kapcsán, de mivel elkezdte kötelező köreit megjárni a különböző tanúsítványokat kiosztó hivataloknál, valószínűleg fogunk még róla hallani a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid