Jövő héten érkezik egy új Sony telefon brutál jó kamerákkal

0

A Sony sokáig sikeresen titkolta, hogy hamarosan egy új terméket dobnak a piacra, ám most végre kiderült, hogy egy olyan friss Xperia mobillal készülnek, ami professzionális kamerás képességekkel bír.

Szóval, ha valaki nem tudná, október 26-án egy vadonatúj készüléket fognak leleplezni a Sony munkatársai, de egyelőre nem sok konkrétum derült ki. Mindössze annyit tudunk a nemrég közzétett teaser alapján, hogy egy professzionális, fotózásra és videózásra összpontosító Xperia modell van érkezőben.

A videóban különféle szakemberek dicsérik az olyan Sony telefonokat, mint az Xperia 1 III, az Xperia 5 II vagy az Xperia Pro, majd a hamarosan érkező új modellről es elhangzik pár vélemény. A készülék neve még nem ismert, de sokak szerint az Xperia Pro utódját fogja hamarosan bemutatni a Sony, ami ott lehet a legjobb kamerával szerelt telefonok között.

A videóban elhangzik, hogy olyan lesz a mobil, mintha egy valódi fényképezőgép lenne rászerelve, illetve kiemelik a dedikált exponálógomb előnyeit is.

Nyilvánvalóan van itt nem kevés marketing, de azért ilyen komoly szakemberek valószínűleg nem adják az arcukat valamihez, ami ne lenne valóban jó. Így most már egyre kíváncsibban várjuk, hogy mégis mivel készül október 26-án a Sony.

Forrás: Sony

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid