A Sony Xperia 1 VI ugyanazokat a kamerákat kaphatja, mint elődje

0

Az alapján, amit eddig tudunk a Sony Xperia 1 VI kapcsán, a zászlóshajó több szempontból is megújulást jelent majd a korábbi modellekhez képest. Például 21:9 helyett hagyományosabb képarányt kaphat, illetve búcsút mondhatunk a 4K felbontásnak. Ezek mind érdekes változtatások, ám a legfrissebb hírek szerint épp a kamerák lesznek azok, amelyekre nem lesznek hatással a japán gyártó újító szándékai. 

A legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, a Weibón osztottak meg értesüléseket a Sony Xperia 1 VI kapcsán. Az ázsiai bennfentesek úgy tudják, hogy a csúcskategóriás okostelefon ugyanazokat a hátsó kamerákat kapja, mint elődje. Vagyis a kamerakészlet állni fog egy 24 mm-es, f/1,9 rekeszértékű, 1/1,35 hüvelykes érzékelővel szerelt 48 megapixeles elsődleges, egy 16 mm-es, f/2,2 apertúrájú, 1/2,5 colos szenzorral ellátott 12 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 12 megapixeles, folyamatos zoomra képes telefotó egységből. 

Ezek egy az egyben ugyanazok a képrögzítő egységek, mint amelyek az Xperia 1 V hátlapján helyet foglalnak. Persze attól, hogy ugyanazok a kamerák kerülnek az utód hátlapjára, még eszközölhetnek különböző szoftveres fejlesztéseket, amelyek nagy hatással lehetnek a készített fényképekre, illetve videókra.

Mivel napról napra egyre közelebb kerülünk az Xperia 1 VI leleplezéséhez, egyre sűrűbben fogunk hallani mindenféle előzetes információt a csúcskategóriás okostelefon jellemzői kapcsán, és ezek vagy megerősítik, vagy megcáfolják a fenti állításokat. Ugyanakkor az új értesülésekkel némileg egybevág, hogy az Xperia 1 VI állítólag mindenféle mesterséges intelligencián alapuló fejlesztést fog kapni, amelyekkel a Sony elsősorban az automatikus üzemmódot szeretné felturbózni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid