Sony Xperia Z4 – újabb részletekre derült fény!

0

Sok csúcsmobil érkezése várható a közeljövőben, de ezek közül talán a Sony Xperia Z4-gyel kapcsolatban vagyunk a legbizonytalanabbak, hiszen eddig jó pár egymással ellentétes hír látott napvilágot. Már az sem egyértelmű, hogy 2015 elején, vagy inkább csak majd az év második felében jön a készülék. Mindenesetre most kiszivárgott néhány részlet, amik talán közel állnak a valósághoz.

Állítólag a Sony egyik belső emberétől származnak azok a PC-s képernyőfotók, amik egy céges prezentációra készült adatokat tartalmaznak, és felfedik az Xperia Z4 néhány részletét. Ezek alapján az új modell kijelzője változatlan módon 5.2 colos és full HD felbontású lesz. Korábban egyébként 5.5 col körüli QHD-s megjelenítőről szóltak a pletykák.

Sony-Xperia-Z4-leak

Sony-Xperia-Z4-leak-1

Sony-Xperia-Z4-leak-2

Érdekes kérdés a processzor, ami a friss hírek szerint egy Snapdragon 805-ös lesz, négy darab 2.7 GHz-es Krait 450-es maggal. RAM-ból 3 GB kerül említésre, ami egyébként nem kevés, de ez így eddig nem sok előrelépést jelent a Z3-hoz képest.

Ami talán kicsit többet fejlődik majd, az a kamera, hiszen valószínűleg a Sony új IMX230-as szenzora kerül a Z4-be. Ez 21 megapixeles felbontást jelent, és a fejlesztéseknek köszönhetően minden eddiginél élesebb képeket készít majd.

Az egyik lehetséges verzió szerint már a januári CES-en bemutatkozhat a Z4, és ebben az esetben biztosra vehető a Snapdragon 805-ös processzor, hiszen a 810-es még nem lesz kész egyhamar.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid