Sony Xperia Z5 és Z5 Compact – megérkezett az első fotó

0

A Sony a minap jelentett be egy sajtóeseményt, amely szeptember másodikán kerül megrendezésre a berlini IFA keretein belül. Várhatóan ezen a rendezvényen mutatják be az új zászlóshajójukat, ami valószínűleg az Xperia Z5 nevet fogja kapni, és állítólag ujjlenyomat-olvasó is kerül majd a készülékbe. Most egy kép szivárgott ki, amelyen állítólag a zászlóshajó, illetve annak kompaktabb változata látható.

A lent látható fotón a japán tech óriás mobiljai fognak közre egy iPhone 5s-t, az Apple készülékének jobb oldalán az Xperia Z5, míg a bal oldalán az Xperia Z5 Compact látható. Természetesen nincs rá mód, hogy megerősítsük a kép hitelességét, szóval érdemes némi fenntartással tekinteni az itt látottakra. Ellenben ha a fotón valóban az van, amit látni vélünk, akkor végre megtekinthetjük az első Xperia mobilokat, amelyek ujjlenyomat-olvasót kapnak.

xperia z5 z5 compact

A biometrikus szenzorokat a készülékek bekapcsológombjaiba építik majd bele, amik ugyebár hagyományosan az Xperia telefonok jobb oldalán találhatók. Az Xperia Z5-nek úgy látszik van külön kameragombja is, a hangerőszabályzó gombok pedig a bekapcsológomb alá kerültek. A kép kiszivárogtatója még azt is megemlítette, hogy a Z5 széria nem fog USB Type-C portot kapni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid