Strapateszten járt a Google Pixel 4 XL, érdemes vele finoman bánni!

0

Gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogy feláll a szőr a hátamon, amikor Zack Nelson videóit nézem. Persze közben azzal nyugtatom magam, hogy az ilyen úgynevezett strapatesztek egyáltalán nem feleslegesek, hiszen kiderül belőlük, hogy egy adott termék mennyire bír tartós kiépítéssel. Ez főleg akkor érdekes, ha egy méregdrága készülékről van szó, mint amilyen a Google Pixel 4 XL, amire érdemes lesz vigyázni a jövendőbeli tulajdonosnak.

A készülék pontosan úgy teljesít a különböző karcolással és csikarással kapcsolatos próbatételeken, mint nagyjából az összes többi okostelefon piacon. Az öngyújtós próba sem marad el, a képernyő nagyjából negyven másodpercig bírja az extrém hőhatást, majd az elszíneződött képpontok új életre kelnek, pontosan úgy, ahogyan az organikus megjelenítőktől megszokhattuk. A gondok akkor kezdődnek, amikor elérkezik a szokásos hajlításpróba ideje, ezen a telefon nem igazán szerepel jól. Sőt, enyhén is fogalmaztunk…

A Google Pixel 4 XL feszítés hatására könnyedén eltörik. Az egészben az az érdekes, hogy ha a nyomás a hátlap irányából érkezik, a telefon gond nélkül képes elviselni az igénybevételt, ha viszont a képernyő felől éri feszítő hatás a készüléket, az okostelefon kerete két helyen is elroppan. Zack szerint a telefon gyenge pontjai az antennacsíkok lehetnek, ezeken a részeken kevésbé erős a konstrukciója. Igazából nem szeretnénk lelőni minden poént nektek, nézzétek meg ti is a fenti videót. Némi angol nyelvtudás nem lesz hátrányos, de igazából nyelvismeret nélkül is élvezhető ez a rövid ismertető.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid