Strapateszten a OnePlus 3

1

A kínai vállalat mobilját szokás zászlóshajó-gyilkosnak is becézni, hiszen mindegyik generáció erős hardveres összetevőkkel és mérsékelt árral igyekezett levenni minket a lábunkról. A OnePlus 3 nemrég került bemutatásra, és egy Youtube felhasználó most arra a kérdésre igyekszik választ adni, hogy vajon a csúcskategóriás mobil miként bírja, ha éppen őt gyilkolják…

Ár/érték arányban kevés felsőkategóriás okostelefon veheti fel a versenyt a OnePlus 3-mal, hiszen egy Qualcomm Snapdragon 820 chipsettel és 6 GB RAM-mal szerelt készülékről van szó, ami mindössze 124.990 forintba kerül. A részlétes ismertetőért kattints ide!

A mobilt a JerryRigEverything nevű videóblogger vetette alá mindenféle fizikai kihívásnak (karcolás, hajlítás, hőhatás). Nézzük mit bír a OnePlus 3!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid