Stúdió fények és Feiyu Pocket mini kamera akcióban a Cafago oldalán

0

Fotós és videós cuccokat árazott le a Cafago webáruház, vannak a kínálatban remek stúdió fények szinte potom pénzért, és egy gimballal egybeépített mini akciókamera.

Andoer softbox szett

Ha csak most ismerkedsz a beltéri fotózással és videózással, akkor érdemes beszerezned egy ilyen kezdő softbox szettet, amely sokat dob a felvételek minőségén, legyen szó akár termékfotózásról, portrékészítésről vagy vlogolásról.

Az Andoer szettje állványokkal és lámpákkal most 72,08 dollárba kerül EU raktáról, így szállítással együtt is kijön az egész durván 24 ezer Ft-ból. Vámolni nem fogják, mivel Németországból szállítanak, és gyorsan meg is kapod a csomagot. További részletek és rendelés ezen a linken. 

16 cm-es kör LED lámpa

Egy ilyen világítás szintén jól jöhet, és a legjobb benne, hogy nem csak a fényerősség, hanem a színhőmérséklet is állítható. Ráadásul USB-ről működik, így akár egy powerbank is elég az üzemeltetéséhez.

Az ára 15,86 dollár ingyenes szállítással, vagyis durván 5 ezer Ft-ból ki is jön, és a kis összeg miatt nem lesz vámolás. További részletek és rendelés ezen a linken. 

Feiyu Pocket

A DJI Osmo Pocket-hez hasonló tudással, ám jóval kedvezőbb árral debütált a Feiyu Pocket, ami egy 120 fokos látószögű, 4K@60fps kamerával és 6 tengelyű gimbal stabilizátorral ellátott apró kütyü. Kirándulásokhoz, nyaraláshoz vagy vlogoláshoz ideális társ lehet.

FEIYU kuponkóddal most durván nettó 60 ezer Ft-ra csökken az ára, a szállítás pedig ingyenes. További részletek és rendelés ezen a linken.

További akciókért érdemes szétnézni a Cafago oldalán.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid