Szinte minden kiszivárgott a Huawei Nova 3-ról

0

Nem sok mindent hagyott a fantáziának a legújabb csapatnyi értesülés, ami a Huawei Nova 3 készüléket érinti. Többek között a TENAA hivatala is rátette a kezét egy prototípusra, és a tanúsítványi eljárás kereteinek záróakkordja a jellemzők és a formaterv közkinccsé tétele volt. Titok szinte alig maradt, hiszen más oldalakon is feltűnt az okostelefon, megerősítve azt, amit eddig esetleg hallani lehetett róla. 

A középkategóriás telefonnak duál kamerái lesznek elöl és hátul is, ráadásul LED villanó segíti mindkét apparátus munkáját. A megjelenítő képaránya természetes 18:9 lesz, ellenben alul lesz helye egy ujjlenyomat-olvasónak is. A TENAA fotóin jól látható, hogy milyen formatervvel is fog rendelkezni a HWI-AL00 modellszámmal ellátott okostelefon. Ugyanakkor kikerült a világhálóra pár olyan fotó is, amelyeken valaki éppen a kezében tartja a mobilt.

A telefonból nem fog kimaradni a 3.5 mm-es jack, ami pontosan az USB-C port mellett lesz található a hangszórórácsnál. A mobil alsó részén infraport is van, valamint egy zajszűréssel felvértezett mikrofon. A Huawei Nova 3 dizájnja semmilyen különös tulajdonsággal nem rendelkezik, az antennacsíkok követik a készülék alsó és felső peremeit. A SIM aljzat a baloldalon van, de hogy ez egyben lehetőség lesz-e a microSD kártyás bővítésre, azt még sajnos nem tudni. A megjelenítő felbontása Full HD+ lesz.

A fotókon szereplő készülékről egyébként korábban úgy hírlett, hogy ez akár a Huawei P10 utódja is lehet, de mint kiderült, a Nova 3 lesz, ami a középkategóriában versenyez majd.

A Weibón megosztott képernyőképek megerősíteni látszanak azt, hogy a mobil lelke egy Kirin 670 lapka lesz, ami egy hatmagos megoldás 2.2 GHz-re skálázva. A hátlapi duál kamerakészlet 20, illetve 16 megapixeles érzékelőket használ, az előlapi megoldásban pedig 20, valamint 2 megapixeles szenzorok foglalnak helyet. Az akkumulátor, ami ezt a sok jóságot mind működésben tartja, 3340 milliamperórás kapacitással rendelkezhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid