Szinte tökéletes Apple Watch utánzat lesz az Oppo okosórája

0

Tavaly volt egy Oppo rendezvény decemberben, amikor a gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan egy okosóra fogja a termékpalettájukat gazdagítani. Most pedig a kínai gyártó alelnöke leleplezte az első képet, amin az óra látható, és egyszerűen nem lehet elmenni a tény mellett, mennyire sokat merít annak formaterve az Apple Watch dizájnjából. 

A mobilnak négyzet alakú képernyője lesz, ívelt peremekkel, és mint ahogyan látható, két fizikai gombbal is ellátják majd az apróságot. Bár valóban óriási a hasonlóság az almás gyártó időmérője és az Oppo újdonsága között, míg az Apple Watch egy koronával és egy gombbal rendelkezik, addig az Oppo órája két gombot kapott, ráadásul mindkettő egy oldalon található. A két fizikai billentyű között egy apró lyukra lehetünk figyelmesek a renderen, egyelőre nem tudjuk, hogy ez mire szolgál, de nagy valószínűséggel egy mikrofon nyílása lehet.  Ez minden bizonnyal használható lesz valamilyen hangasszisztenshez, de akár telefonhívások bonyolítására is alkalmas lehet majd a kütyü.

Az Oppo okosórája

Ha így lesz, az is jogos kérdés lehet, vajon lesz-e benne valódi SIM foglalat, esetleg e-SIM csatlakozás, netán a gyártó megmarad a Bluetooth kapcsolatnál, ebben az esetben persze nem fog menni a telefonálás párosított okostelefon nélkül. Az Oppo okosórájáról egyelőre annyit tudni, hogy az idei év első negyedében bemutatásra kerülhet, és mivel a kínai gyártó már ígéretet tett arra, hogy ott lesz az idei MWC expón Barcelonában, könnyen lehet, hogy majd ezen a jeles eseményen tárják a nagyérdemű elé újdonságukat. Nektek mennyire tetszik az Oppo órája?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid