Képeken a Redmi K40, a K40 Pro és az új Mi 10 verzió

0

Kiderült pár friss infó a február 25-én bemutatkozó Redmi K40 mobilokról, amelyek a Mi 11-nél jóval olcsóbban kínálhatnak majd csúcskategóriás hardvert, és ezek mellett egy új Mi 10 változat is feltűnt.

Két új Redmi telefon tűnt fel most teljes pompájában, és a hírek szerint a Redmi K40 széria tagjai ezek, illetve a bevezetőben már említett Mi mobil, ami külsőre nagyon hasonlít a Mi 10 Ultrához.

A Redmi K40 és a Redmi K40 Pro is 6,67 colos, lapos AMOLED kijelzővel jöhet, ami egy kameralyukas megoldás lesz. A Pro változatban Snapdragon 888 teljesít majd szolgálatot, és lehetséges, hogy a sima K40-ben is ez fog dolgozni.

Íme a Redmi K40 várható dizájnja:

És a Redm K40 Pro is nagyon hasonló lehet:

Egy egészen érdekes kamera elrendezések lehetünk szemtanúi a képek alapján, két nagy kört látunk, amelyeket vertikálisan pozícionált a gyártó, az ezekben lévő kamerák közé pedig vízszintesen még két kisebb érzékelőt szereltek.

Másik kiszivárgott kép:

Ezeken pedig egy spéci tokban van a mobil, nem lesz ilyen vastag a keret:

Végül pedig nézzük az új Mi 10 kiadást, ami Snapdragon 870 processzorral jön a hírek szerint, és leginkább az Ultra modellre hasonlít a hátlapja alapján:

Az eredeti Xiaomi Mi 10 Ultra, amelyben Snapdragon 865 chipset végezte a számításokat, sajnos nem jutott ki Kína határain kívülre, ám ez a Mi 10 variáns, mely sokat merít annak dizájnjából, remélhetőleg globálisan is beszerezhető lesz.

A Redmi K40 mobilokról már hivatalosan is tudjuk, hogy a bemutatójuk február 25-én lesz, arról viszont, hogy ez a Mi 10 variáns mikor debütál, egyelőre semmilyen információnk nincsen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid