Tarolt AnTuTun a Black Shark 4, rekord pontszám született

0

A minap a Xiaomi alá tartozó és elsősorban gamer mobilokkal foglalkozó Black Shark brand leleplezte, hogy következő készülékük a Black Shark 4 nevet fogja viselni. A telefonról azt is közzétették, hogy 4500 mAh kapacitású akkumulátora lesz, ami támogatja a 120 wattos gyorstöltést. Most pedig a márka vezérigazgatója azzal dicsekedett, hogy a mobil prototípusa az eddigi legnagyobb pontszámot gurította az AnTuTu nevű népszerű szintetikus tesztalkalmazásban.

Luo Yuzhou már korábban is a legyőzhetetlen jelzőt használta, amikor jellemezte a következő Black Shark mobilt, ám ezúttal ezt a kijelentését számokkal is alá tudja támasztani. A Black Shark 4 az AnTuTu mérések során 788 505 pontot szerzett, ilyen szép eredményt pedig még eddig egyetlen készülék sem produkált. A pontszám sokkal nagyobb, mint amire a Xiaomi Mi 11, vagy az olyan még kiadatlan mobilok, mint az Oppo Find X3 képesek voltak, de még a nemrégiben bemutatott, és igencsak durva vassal szerelt iQOO 7 is elmarad egy kicsivel mögötte.

A készülék burkolata alatt valószínűleg ugyanúgy Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet teljesít szolgálatot, mint az itt említett kihívókban, a különbség a telefont fejlesztő mérnökök elkötelezett munkájának köszönhető – állítja a Black Shark vezére.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy még messze nem elégedett, csak akkor lesz nyugodt, ha a Black Shark 4 olyan teljesítményt produkál, amelynek köszönhetően a telefon meghaladja a 800 ezer feletti pontszámot a benchmark tesztekben.

Mivel már gőzerővel elkezdték reklámozni a készüléket, szinte biztosra vehető, hogy a Black Shark 4 hivatalos bemutatójára a közeljövőben sor kerül. És hogy mire lehet számítani a gamer mobil kapcsán? Az eddigiek alapján Full HD+ felbontású OLED képernyőre, és természetesen Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletre egyéb, jelenleg még ismeretlen jóságok mellett.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid