Távirányítós etető hajók horgászoknak akcióban a Cafago oldalán

0

A horgászok számára nagy segítség lehet egy távirányítható etetőhajó, ami a megfelelő eledel szétszórásával biztosíthatja a remek fogást. A Cafago webáruháza most éppen akciós áron kínál két ilyen szerkezetet, amelyekkel érdemes megismerkedni. A masinákat ráadásul európai raktárból kézbesítik, vagyis sem az extra költségek, sem a hosszúra nyúló szállítási idők miatt nem kell aggódni.

Wireless Remote Control Fishing Feeder

Az vezeték nélküli irányítás biztosítja, hogy a csalinak szánt eledelt a parttól távolabb szórjuk szét, legyen szó akár tóról, folyóról, víztározóról vagy tengerről. Egy ilyen szerkezet képes megközelítőleg 1,5 kg haleledelt befogadni, majd szétszórni. Egyébként a kis gépet nem csak a horgászat szerelmesei használhatják, de RC-játék gyanánt is kiváló lehet gyerekeknek, vagy szívükben örök gyerek felnőtteknek.

A készülék üzemideje 2-3 óra, a vezeték nélküli vezérlés hatótávolsága pedig akár 490 méter is lehet. Halászni, vagy a vízen bohóckodni tökéletes. A kis távirányítós hajó most 74 eurós áron rendelhető a Cafago oldaláról, ami magyar pénzben megközelítőleg 30 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

GPS Fishing Bait Boat with 3 Bait Containers

Ez már egy komolyabb szerkezet, mivel a vezeték nélküli vezérlés mellett GPS-funkció is rendelkezésre áll. Utóbbi segítségével meghatározhatunk akár négy tetszőleges pontot, és a hajó a beállított pontok között automatikusan közlekedhet. Másfelől ez a GPS dolog azért is jó, mert ha a kis hajó elveszíti a jelet, 15 másodperc után automatikusan elindul a kiindulási pontra. Amennyiben nem RC-játéknak, hanem eredeti rendeltetésének megfelelően, beetetésre használnánk, úgy nagyjából 2 kg haleledelt lehet belepakolni a masinába.

A vezeték nélküli vezérlés hatótávolsága legfeljebb 500 méter. Ez a hajó már egy kicsit többe kerül, de még így sem vészes az ára, a Cafago jóvoltából most 123,99 eurós áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a CY19913 kuponkódot a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár így nagyjából 51 100 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid