Távirányítós etetőhajó jó áron a Cafago oldalán

0

A Cafago jóvoltából most kedvezményes áron rendelhető egy távirányítható etetőhajó, amely elsősorban a horgászok számára lesz érdekes, de szimplán csak kikapcsolódásra, a gyerekek szórakoztatására is tökéletesen alkalmas. A terméket európai raktárból kézbesíti a webshop, tehát további költségek nem terhelnek bennünket, és a portéka kiszállítására sem kell sokat várnunk.

A távirányítható kishajó lehetővé teszi az etetőanyag távolabbra történő eljuttatását a tóban, folyóban vagy víztározóban a vezeték nélküli vezérlésnek köszönhetően.

A masina beépített tartálya megközelítőleg 2 kg etetőanyag befogadására alkalmas. Az etetőhajó elejére egy fehér, tatjára pedig két kék színű éjszakai fényt szereltek, amelyek biztosítják az éjszakai etetést és horgászatot.

A hajó áramvonalas, ABS műanyagból készült testet kapott, amelynek belsejében két motor felel a dupla propeller meghajtásáért. A vezeték nélküli összeköttetés hatótávolsága nagyjából 400-500 méter, és a kishajó még tempomat funkcióval is fel lett szerelve, vagyis automatikusan tartja a sebességét, ha azt szeretnénk.

A kishajó belsejében 5200 mAh kapacitású, kivehető akkumulátor található, a távirányítóhoz pedig két darab hagyományos, AAA elem szükséges.

Apró figyelmesség: még elemet is adnak a távirányítóhoz.

A készülék sem a tárolás, sem a szállítás során nem fog túl sok helyet foglalni, mivel 485 x 260 x 160 mm-es dimenziókkal bír, és mindössze 1,9 kg-ot nyom.

A távirányítható etetőhajó most mindössze 62,12 dolláros rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 22 200 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Megjegyzés: külföldi oldalakon PayPallel érdemes fizetni, ez extra védelmet nyújt!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid