Teljes értékű Androidot futtat a Launch i2 okosóra

0

Néhány hete Magyarországon is kapható a Launch i2 okosóra, ami gyönyörű, prémium dizájnnal és teljes értékű Android rendszerrel érkezik.

A rozsdamentes acél házba burkolt órát egy teljes kör alakú, 1.3 colos IPS kijelzővel látták el, ami napfényben is jól látszik, és kifejezetten éles képet nyújt, köszönhetően a 360×360 pixeles felbontásnak. A meghajtásról a négymagos, 1.3 GHz-es MT6580 chipset gondoskodik, amihez 512 MB RAM és 4 GB belső térhely jár – ez több, mint elég egy ilyen apró kütyübe.

launch-i2-fekete-01

A Launch i2 teljes értékű, magyar nyelvű Android 5.1-es szoftverrel érkezik, természetesen okosórára optimalizált kezelőfelülettel. A készüléken már gyárilag van például Google Térkép és Chrome böngésző, de a Play Áruházból szinte bármilyen alkalmazást letölthetünk rá, akár még egyszerűbb játékokat is.

launch-i2-fekete-02

A készülék természetesen összekapcsolható Androidot futtató okostelefonokkal, és kijelzi például az értesítéseket, így nem kell elővenni a mobilt a zsebünkből, azonnal látjuk, hogy mi történt. Zenehallgatáshoz is jól jöhet a Launch i2, hiszen tudjuk vele irányítani a telefon zenelejátszóját, így egyszerűen lehet mondjuk zenét váltani.

launch-i2-fekete-03

A beépített SIM kártya foglalat révén akár önállóan is használható a kütyü telefonálásra vagy SMS-ezésre, van rajta tárcsázó, telefonkönyv és hívásnapló is. A fitnesz funkciók sem maradtak ki, számolja az óra a lépéseket, van rajta Google Fitnesz app, és még a pulzust is tudja mérni.

launch-i2-fekete-04

A Launch i2 okosóra 30-nál is több választható óradizájnnal érkezik, ráadásul beállítható, hogy automatikusan felvillanjon az óra, ha felemeljük a kezünket.

A prémium kategóriás kütyü a DroidVilág weboldalán vásárolható meg 69.900 Ft-os áron 1 év magyarországi garanciával és ingyenes szállítással, akár utánvéttel is.

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid