Teljes kijelzős mobil érkezhet a Lenovotól

0

Maga a Lenovo alelnöke tett közzé egy meglepő képet, amely arra utal, hogy megalkották a tökéletes kávamentes mobilt, ahol a kijelző szinte az egész előlapot elfoglalja majd.

Chang Cheng persze nem lőtte el a teljes puskatárat, mivel a készülék csak egy részéről tett fel képet a hivatalos Weibo oldalára, ám ezen tisztán kivehető, hogy nem sok káva maradt.

Nem kapunk se notchot, se felső kávát, kérdéses tehát, hogy hol helyezkednek majd el az érzékelők és a hangszóró. A legvalószínűbb, hogy alul azért kapunk majd egy minimális keretet, amin ezek egy részét el tudják helyezni, mint ahogyan azt már több gyártónál is láthattuk (a Xiaomi Mi Mix 2S-nél is így oldották meg a dolgot).

Mr. Cheng megszavaztatta a felhasználókat, hogy a képen látható mobil kijelzője szerintük az előlap mekkora részét teszi ki (80-84%, 85-89%, 90-94%). Ami meglepő, hogy állítólag a helyes válasz nincs is a lehetőségek között, mivel ha lehet hinni az alelnöknek, akkor sikerült átlépniük a hihetetlennek tűnő 95%-ot. Tehát ha van is alsó káva, akkor az nagyon minimális.

A legújabb Lenovo mobilt június 14-én mutatják be, és a specifikáció sem ismert még, így kíváncsian várjuk, hogy valóban megalkották-e ezt, vagy csak egy tréfa áldozatai vagyunk.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid