Valódi fotókon a Xiaomi Mi 7

0

Ha a Xiaomi rajongója vagy, talán egy kicsit csalódottan fogod tudomásul venni, hogy a kedvenced is beáll azon manufaktúrák sorába, melyek szenzorszigettel látják el felsőkategóriás okostelefonjuk kijelzőjét. Ugyanakkor ha kedveled ezt a megoldást, még az is lehet, hogy örülni fogsz ezeknek a frissen kiszivárgott képeknek, hiszen a Xiaomi MI 7 pózol rajtuk, és igencsak jól látható az a bizonyos notch…

Az említett kevésbé népszerű megoldást leszámítva a készülék leginkább a Xiaomi Mi MIX 2S-t idézi formatervi megoldásaival, azonban a méretes telefonhoz képest jóval szerényebb képátlót kapott.

A jelenleg töretlen népszerűségnek örvendő phabletek korában azért lesznek bőven, akik örülnek egy kevésbé méretes csúcskészüléknek, ráadásul a hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó is nekik kedvez, hiszen sokkal könnyebb lesz elérni, ezáltal feloldani a megjelenítőt.

A fotók alapján a telefonnak üveg, esetleg kerámiából készült burkolata lesz, a vertikálisan pozicionált elsődleges duál kamerakészletről szintén a Mi MIX 2S juthat eszünkbe, ami optikai zoomot és más jóságokat jelenthet.

A képeken egy olyan kiszerelés látható, amelyben 6 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely található, de korábbi pletykák alapján úgy tudjuk, lesz egy 8 GB RAM-mal, illetve 256 GB háttértárral ellátott verzió is. Igazából nemsokára kiderül, mennyi igaz ezekből a szóbeszédekből, hiszen az okostelefon bemutatója május 23-án lesz.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid