Teljes megújulást hozhat a Samsung Galaxy S6!

7

A Samsung már bemutatta idei csúcsmodelljeit, így minden figyelem a következő nagy dobásra, a Galaxy S6-ra irányul. A jövő év elején érkező készülék fejlesztése még valószínűleg korai fázisban jár, azaz nem tudunk semmi konkrét részletet mondani, de azért valami mégiscsak kiderült.

A SamMobile értesülései szerint az új modell Project Zero kódnéven készül, ami ugyan nem egy túlzottan érdekes információ, de egy valamit biztosan megtudhatunk belőle, ez pedig a teljes megújulás. Az eddigi Samsung zászlóshajók ugyanis kicsit másféle neveken futottak (Galaxy S4: Project J, Galaxy Note 3: Project H, Galaxy S5: Project K, Galaxy Note 4: Project T).

A Galaxy S6 tehát mindenképpen egy teljesen új szemléletmóddal készül majd, és erre szükség is van, hiszen az utóbbi évben nem ment valami jól a Samsungnak. A Galaxy S5 és a Galaxy Note 4 sem fogyott úgy, mint szerették volna, és ez a bevételek jelentős csökkenését eredményezte. Kijelenthető tehát, hogy elindult a lejtőn a gyártó.

De hogy valami konkrétumot is említsek az új modellről, a Galaxy A3-höz és A5-höz hasonlóan valószínűleg az S6 is teljes egészében fém házat kap majd, illetve az is sejthető, hogy egy QHD felbontású Super AMOLED kijelzővel lesz dolgunk. Hardver terén minden bizonnyal lesz Exynos és Snapdragon processzorral szerelt változat is, és ez utóbbiból remélhetőleg már a 64-bites 810-es verziót kapjuk majd meg, ami ugyanúgy 2015 elején debütál.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid