Teljesen új kinézettel jön az Android 12

0

Napokon belül megkezdődik a Google I/O fejlesztői konferencia, amelyen hivatalosan is leleplezik az Android 12 újításainak nagy részét, ám sok minden már most kiszivárgott a bejelentésre váró információkból. Úgy néz ki, hogy az elmúlt évek legnagyobb dizájnváltozásán megy át az Android.

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy megújult felületet hoz az Android 12 a korábbi verziókhoz képest, és láthattunk is már néhány előzetes képet, tervezetet. Most viszont hivatalosnak tűnő promóciós anyagok szivárogtak ki, néhány kép és egy rövid bemutató videó a friss dizájnról.

Az új felület néhány fontos eleme (új widgetek, kapcsolók, stb.):

Az értesítéseket mutatjuk nagyobban is (a szöveg nem az eredeti, ezt megváltoztatta a szivárogtató):

További képek:

A képek az alábbi videóból származnak, a lényeg pedig 6:30-nál kezdődik, itt láthatunk ugyanis egy rövid reklámvideót az új felületről, ami teljesen valósnak tűnik.

Egyértelműen látszik, hogy alaposan átszabták az Android kinézetét, de ezt hamarosan hivatalosan is bejelentik. A Google I/O fejlesztői konferencia május 18-tól 20-ig tart, ezen sok minden ki fog derülni az Android 12-ről, és valószínűleg megindul a béta program is a Pixel telefonokra.

Neked hogy tetszik az új dizájn? 

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid