Lebuktak a Xiaomi CC9 és CC9e készülékek

0

A Xiaomi holnap leplezi le a CC9 készüléket, amelynek bizonyos tulajdonságait már megerősítették a gyártó oldaláról. Ilyen jellemzők a hátoldalon található 48 megapixeles elsődleges, vagy a frontoldalon lévő 32 megapixeles kamera. A többi specifikációt a kínai telekommunikációs hivatal fedte fel, így nagyjából teljes képet tudunk alkotni a hamarosan érkező okostelefonról, ami ráadásul nem is egyedül jön.

Egy bizonyos M1904F3BT modellszámú Xiaomi mobil tűnt fel a TENAA adatbázisában, ami nagyon nagy valószínűséggel a CC9 lehet személyesen. Ha valaki elfelejtette volna, a TENAA engedélyei nélkül nem kerülhet semmilyen okostelefon forgalomba Kína határain belül, a tanúsítványi eljárás számunkra áldásos hozadéka pedig az, hogy idő előtt kiderülnek egy-egy mobil tulajdonságai.

A készülék belsejében egy nyolcmagos processzort találni, ami 2,2 GHz-es órajelen duruzsol. Az itt látható adatok szerint lesz hozzá többféle memória és belső tárhely kiszerelés, 4/64, 6/128 valamint 8/256 GB-os verzió egyaránt. A CPU valószínűleg Qualcomm Snapdragon 710, netán a 730-as egység lesz, mert kb. ezek az újabb modellek futnak a már említett órajelen.

Minőségi tartalomfogyasztással kecsegtet a készülék, mivel a CC9 képernyője 6,39 hüvelykes, Full HD+ felbontású, OLED megjelenítő lesz, egy olyan konstrukció, ami magában foglalja az ujjlenyomat-olvasót is. A telefonon már az első bekapcsolás után Android 9.0 Pie operációs rendszer fut, mindaddig, míg a burkolat alatt lévő 3940 mAh kapacitású akkumulátor teljesen le nem merül. A hátoldal éke pedig egy triplakamerás képrögzítő apparátus lesz, de ezt már a gyártó maga is megerősítette, mégpedig olyan képekkel, amelyeken a Xiaomi CC9 pózolt.

Egy M1906F9SC modellszámú okostelefon is feltűnt a TENAA adatbázisában, ami valószínűleg a Xiaomi CC9e, jellemzői sajnos nem ismertek két kivétellel, ugyanis a megjelenítő elvileg 6.08 colos, míg az akku 3940 mAh-s lesz. Lei Jun, a cég vezetője megerősítette, hogy ezt a két okostelefont egy harmadik társaságában fogják a nagyérdemű elé tárni, ami a CC9 Meitu Custom Edition lesz.

Erről a készülékről sincs egyelőre túl sok infónk, csak annyi, hogy különleges kék árnyalatú dobozban kerül forgalomba, valamint 8 GB RAM-mal, illetve 256 GB belső tárhellyel lehet majd megvásárolni. Ez a telefon a Meitu által fejlesztett szépítő, illetve mesterséges intelligencia funkciók miatt lesz igazán érdekes, de állítólag gyenge fényviszonyok között is remek fotókat készíthetünk majd vele.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid