Tesztelték a Google Pixel 5-öt, nem csúcshardver dolgozott benne

0

Pár nappal ezelőtt, amikor bemutatták a Google Pixel 4a-t, a keresőóriás tett néhány homályos utalást a következő zászlóshajóira, de konkrét részleteket még véletlenül sem tettek közzé a rendezvényen. Korábban voltak olyan feltételezések, melyek szerint a Pixel 5 nem kapja meg az idei csúcsprocesszort, és a most napvilágra került AI Benchmark eredmények alátámasztani látszanak ezeket a szóbeszédeket.

A készüléken valaki futtatta az AI Benchmark tesztalkalmazást, ami megerősítette azokat a korábbi spekulációkat, melyek szerint a Google Pixel 5 belsejében Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet végzi majd a számításokat. Az is kiderült, hogy a telefonban 8 GB RAM dolgozott a tesztelés során, és a bemutatásra váró Android 11 rendszert futtatta.

Korábbi szivárogtatások arról is szót ejtettek, hogy a mobil támogatni fogja a fordított vezeték nélküli töltést, és nagyjából 700 dollár környékén fogják beárazni. Elvileg lesz XL variáns is, ami a fejlesztés ideje alatt a “bramble” kódnevet viseli.

Korábbi renderek

Ami a formatervet illeti, a Google Pixel 5 előlapi kamerája egy kivágásba kerül majd, a hátoldalon lévő képrögzítő rendszer pedig összesen két érzékelőt állít majd csatasorba. A Google Pixel 5 modellek valószínűleg a 4a-hoz hasonlóan az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Japánban, Ausztráliában és Tajvanon lesznek kaphatóak. A Google azt állította a legutóbbi bemutatón, hogy a későbbiekben feltárnak majd további részleteket is a készülékkel kapcsolatban, de ha belegondolunk a korábbi Pixel telefonok karrierjébe, valószínűleg már jóval a hivatalos bemutató előtt tudni fogunk róluk mindent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid