Tesztelték a Sony Xperia 10 III-at

0

A Sony várhatóan hamarosan bemutatja új telefonjait, az Xperia 1 III-at és az Xperia 10 III-at, az első egy csúcsmodell lesz, a második pedig egy erősebb középkategóriás versenyző. Utóbbiról most kiderült pár infó, például a benne dolgozó hardver típusa.

A Sony Xperia 10 III-on nemrég lefuttatták a Geekbench tesztet, és a kiszivárgott adatlapon a “lito” kódnév olvasható, ami arra utal, hogy a mobilban Snapdragon 765G chipset teljesít szolgálatot. Ez kissé meglepő, mivel korábban a Snapdragon 690 5G-re számítottunk. Akárhogy is, az elődhöz képest mindenképpen előrelépés lesz, hiszen abban Snapdragon 665 volt (4 GB RAM-mal).

A további jellemzők között szerepel az Android 11 rendszer és a 6 GB RAM, valamint az elért pontszámok, amelyek megfelelnek a Snapdragon 765G-nek.

A korábbi hírek szerint a Sony Xperia 10 III az elődhöz hasonlóan 6 colos kijelzővel jön, de vékonyabb lesz a kerete, így összességében kisebb lehet a mobil. Notch vagy kameralyuk pedig továbbra sem lesz. A szelfikamera a felső keretre fog kerülni szokás szerint, és marad a 8 MP-es felbontás. A mobil így nézhet ki:

A bemutató valamikor februárban várható, de pontosabbat egyelőre nem tudunk.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid