Tesztelték a Xiaomi Black Shark 2-t

0

A Xiaomi készen áll arra, hogy ismét piacra dobjon egy gamer okostelefont saját almárkájának, a Black Sharknak az égisze alatt. Az első generáció jelenleg a szintetikus programok élbolyában van, így szinte adta magát a gondolat a tervezőknél: teszteljék le a második generációt is. A Xiaomi Black Shark 2 a GeekBench adatbázisában tűnt fel, és mondhatni hozta a papírformát.

Idén áprilisban jelent meg a Xiaomi Black Shark, ami egy nagyon korrekt gamer telefon lett, de a szimplán prémium mobilokra vágyók számára is remek alternatíva volt, sőt, még mindig az. Az utód pedig már járt a kínai telekommunikációs hivatalnál, kiderült egy lehetséges bemutató dátum, és most valaki lefuttatott rajta a GeekBench tesztet is.

A Xiaomi Black Shark 2 belsejében 2018 processzoros fenegyereke, a Qualcomm által gyártott Snapdragon 845 fog dolgozni, és egy változatban mindenképpen lesz 8 GB RAM is, ha nem is mindegyikben. A tesztelt prototípusban legalábbis ennyi operatív memória dolgozott, miközben a szoftveres környezetet az Android 8.1 Oreo rendszer biztosította.

Ha érdekelnek a Xiaomi Black Shark 2-vel kapcsolatos további hírek és értesülések, kattintsatok korábbi cikkeinkre a témában!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid