Tesztelték a Xiaomi következő gamer telefonját, egy igazi erőmű lesz!

0

Az új Xiaomi telefon Black Shark Skywalker névre hallgat, és nemrég lefuttatták rajta a Geekbench tesztprogramot, ami kiemelkedően magas eredményt hozott.

A találó nevű Black Shark Skywalker már Snapdragon 855 processzorral érkezik, vagyis egy valódi 2019-es csúcshardvert kapunk, amit valószínűleg megfejelnek még egy spéci hűtéssel is. A készülék prototípusa közel 3500 pontot szerzett az egymagos teszt során, a többmagos teljesítményt pedig 11 ezer pontnál is többre értékelte a Geekbench. Összehasonlításképpen az előd, a tavaly októberben megjelent Black Shark Helo nagyjából 2400 és 8800 pontra képes ugyanezen a teszten a Snapdragon 845 chipsettel.

Az új Xiaomi gamer mobilról annyi derült ki a Snapdragon 855 processzoron kívül, hogy már gyárilag Android 9.0-val érkezik, és 8 GB RAM lesz benne, persze számítani lehet 10 vagy 12 GB RAM-os verzióra is. A bemutató várható idejéről egyelőre nincs semmilyen hír, de amint kiderül valami, meg fogjuk írni.

Frissítés: közben befutott egy Geekbench teszt a Xiaomi Mi 9-ről is, ez is Snapdragon 855-ös chippel érkezik, és hasonlóan erős lesz.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid