Itt vannak az új Ticwatch E és S okosórák Wear OS rendszerrel

0

A Ticwatch egy viszonylag új név az okosórák piacán, ám a két új készülékük, a Ticwatch E és a Ticwatch S nagyon ígéretesek, hiszen rengeteg hasznos funkciót és teljes értékű Google Wear OS 2.0 rendszert kínálnak. Az újdonságok már Magyarországon is kaphatók, mégpedig kifejezetten jó áron.

Mindkét okosóra egy 1.4 colos OLED kijelzővel bír, ami támogatja az Always On funkciót is, tehát akár folyamatosan is tudják mutatni az időt és a fontosabb adatokat. A meghajtásukról egy 1.2 GHz-es kétmagos processzor gondoskodik, amihez 512 MB RAM és 4 GB belső tárhely párosul, ennél többre nem is lesz szükségünk a gördülékeny működéshez. Van továbbá GPS, Wifi (802.11 b/g/n) és Bluetooth 4.1/BLE támogatás, tehát a fontosabb dolgok nem maradtak ki.

Ticwatch S

Az órákon a legfrissebb Wear OS (Android Wear) rendszer fut, és egyaránt kompatibilisek Android és iOS okostelefonokkal is. A rendszer nagy előnye, hogy elérhető a Play Áruház teljes okosórás alkalmazáskínálata, tehát ez előre telepített dolgok mellett további egyszerűbb appokat és játékokat is le tudunk tölteni az eszközökre.

A Ticwatch S és E is rengeteg fitnesz funkcióval rendelkezik, vannak különféle edzésmódok, Google Fit támogatás, pulzusmérő, és a GPS révén önállóan is elmentik a megtett útvonalat például futás közben. Plusz pont továbbá az IP67-es por- és vízállóság is.

A két változat között a fő különbség a dizájn terén figyelhető meg, a Ticwatch S egy sportosabb kivitelt kapott, míg a Ticwatch E egy visszafogottabb, elegánsabb megjelenéssel bír. További eltérés, hogy az S-nél a szíjba került a GPS, így elméletileg erősebb a vétel. Nem mellesleg ez a típus megkapta az iF dizájn díját 2017-ben, ami egy elég rangos elismerés.

A Ticwatch E és S már kapható Magyarországon, a gyártó óráit a Droidvilág forgalmazza. A Ticwatch E most mindössze 54.990 Ft-ba kerül, míg a Ticwatch S-ért 64.990 Ft-ot kérnek jelenleg. Mindkét készülékhez akár 1 napos ingyenes szállítás és 1 év teljes körű magyar garancia jár.

További információk:

Hogy tetszenek az új Ticwatch órák?

Forrás: Droidvilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid