TKSTAR TK905 GPS nyomkövető 3 hónap készenléti idővel

0

Biztonságban tudnád az autód? Aggódsz valamelyik szerettedért? A TKSTAR TK905 műholdas nyomkövetőt nem kell folyton töltőre dugdosnod, mivel igen ütős, 3 hónap készenléti idővel rendelkezik. A pozíció koordináták és az aktuális sebesség mellett többféle riasztást is kérhetsz: például azt, hogy egy megadott sebességhatár átlépésekor jelezzen. Ez jól jön például akkor, ha a friss jogsis fiatalok kölcsönkérik a kocsit.

A TKSTAR TK905 GPS nyomkövető 168 grammot nyom. Masszív, robusztus készülék, pára- és porálló, a kisebb ütéseknek is ellenáll. Erős mágneses talpával egy laza mozdulattal rögzítheted az autód belső vagy külső felületén. Mivel kicsi és nem is nehéz, akár egy táskában vagy zsebben is hordhatod.

TK905 Mágneses GPS nyomkövető - Flexcom

TK905 Mágneses GPS nyomkövető – Flexcom

Nem csak a TK905 külseje meggyőző, de az is, amit tud. Használatához csak egy mobiltelefonra lesz szükséged, mivel SMS-ek vagy egy internetes app segítségével kommunikálhatsz vele. Bármikor lekérheted a pozíció koordinátákat és az aktuális sebességet, de sok más funkció is elérhető. A beépített mikrofon segítségével lehallgathatod a környezeti zajokat és hangokat. Emellett riasztást kérhetsz adott sebességhatár túllépése, mozgás, rázkódás esetére. Beállíthatod, hogy a készülék akkor is jelezzen, ha az akkumulátor szintje alacsony lenne. Ez elég ritkán fog előfordulni, mivel az 5.000 mAh teljesítményű akkumulátornak köszönhetően kiemelkedő, 3 hónap az eszköz készenléti ideje!

Internetes nyomkövetés applikáción keresztül

A TK905 forgalmazója, a Flexcom Kommunikációs Kft. internetes nyomkövetés szolgáltatását is igénybe veheted, ezzel pedig egy rakás extra funkciót is kapsz. Például a nyomkövetőt egy térképes felületen valós időben követheted, és több hónapra visszamenőleg megjelenítheted a korábbi útvonalait és várakozási pontjait.

A TK905 használata nem igényel különösebb műszaki ismereteket, a forgalmazó már használatra kész, beüzemelt készüléket ad át. A nyomkövető ára a tudásához képest nagyon baráti: 17.500 forint, és ebben már az áfa is benne van. A készülékre 1 év garanciát kapsz.

A linken a készüléket a nyomkövető szoftverrel együtt beszerezheted, azonnali raktárkészletről. Ha SIM-kártyát is rendelsz hozzá, akkor teljesen üzemkészen kapod meg az eszközt, akár már másnapra! Itt tudod megrendelni: TKSTAR TK905 GPS nyomkövető

Forrás: Flexcom

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid