Több friss kütyü is akciós a GearVita oldalán

0

Több érdekes terméket is leárazott a GearVita, és vannak köztük nagyon friss modellek is, amelyek csak mostanában jelentek meg. Lesz itt többek között Xiaomi Mi Band 4, vadonatúj BT füles, és néhány egyéb kütyü is.

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő

Az új Mi Band 4 még csak most mutatkozott be (itt írtunk róla bővebben), de máris elő lehet rendelni a GearVita oldalán. Az okoskarkötő egy megnövelt méretű, és immáron színes AMOLED megjelenítővel bír, amelyenre számos órakép érhető el, emellett fejlettebb hardvert és szenzorokat kapott az elődeinél.

A Mi Band 4 az YRMband4 kuponnal most 44,99 dolláros áron rendelhető. Érdemes az EU Priority Line szállítást választani, ez általában vámmentes (de nem 100%-ban).

Huawei Band 3 Pro okoskarkötő

Ez már nem annyira friss termék, de remek alternatívája lehet a Mi Band 4-nek, és az ára is jóval kedvezőbb. Ugyanolyan a kijelző, ez is vízálló, és a Xiaomi termékével ellenteétben ebben GPS is van.

A Huawei Band 3 Pro okoskarkötő ára 26,99 dollárra csökkenthető az YRT3QCY kuponnal, és itt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert a kis összeg miatt nem lesz vámolás.

QCY T3 Bluetooth 5.0 fülhallgató

A QCY T3 egy vadonatúj, nagy tudású BT füles, ami a legfrissebb, 5.0-s szabványnak köszönhetően jó hatótávval és stabil kapcsolattal használható. Egy töltéssel 6 óra beszélgetési és 11 óra zenehallgatási időt ígér a gyártó, ha pedig lemerülne a kütyü, akkor a tokjában betéve többször is újra tudjuk tölteni az ebben lévő aksiról.

Az YRB3PRO kuponnal most 37,99 dollárra csökken az ára, így az EU Priority Line szállítással olyan 12.500 Ft-ra jön ki ezen a linken.

Xiaomi Amazfit Bip 2 okosóra

Hosszú üzemidő, vízálló kivitel, és napfényben is jól látható, állandóan aktív transzflektív kijelző jellemzi Bip 2-t az elődhöz hasonlóan. Sok minden nem változott látszólag, kaptunk új színeket, ám szerencsére az ár is hasonló, és van belőle Global verzió.

Az YRHWBip2 kuponnal 77,99 dollárról 57,99 dollárra csökken a kütyü ára, és itt és érdemes az EU Priority Line szállítást választani. Részletek és rendelés ezen a linken.

Q90 gyerek okosóra GPS nyomkövetővel

3-tól 12 éves korig ajánlott GPS-es okosóra, hogy mindig tudjuk, merre jár a gyerkőc. Egy Micro SIM kártyával működik, de van benne WiFi is, és SOS funkciót is kapunk.

Az ára most csak 18,99 dollár az YRQ90Kids kuponnal ezen a linken.

Microwear W34 okosóra

A Microwear W34 is nagyon olcsó lett, külsőleg pedig nagyon hasonlít az Apple méregdrága óráira. A kijelzője 1,54 colos, van benne pulzusmérő, kihangosítás funkció, zene vezérlés és egyéb okosságok.

Az YRMLW54 kuponkóddal 30,99 dollárról 19,99 dollárra csökken az ára, és itt is lehet nygodtan a legolcsóbb szállítást választani, nem lesz vámolás. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid