Több nagy kínai gyártó is elhalasztja a termékbemutatóját

0

Több kínai gyártó is tervezett termékbemutatót az elkövetkezendő napokra, újdonságokra számítottunk a Xiaomi, a Huawei, a MediaTek és az iQOO jóvoltából egyaránt. Ezeket most a korábbi kínai elnök, Csiang Cö-min halála miatt egyelőre meg nem nevezett időpontokra halasztják.

Az érintett cégek a közösségi médián, egészen pontosan a Weibón keresztül értesítettek mindenkit, hogy az elkövetkezendő napokra időzített bemutatókat, leleplezéseket elhalasztják. A Xiaomi 13 sorozat például éppen holnap (december 1-jén) debütált volna, rengeteg további termékkel egyetemben, ezek között ott lett volna a gyártó első asztali számítógépe is. A Huawei pedig korábban péntekre időzített egy okosórás rendezvényt, több új készülékkel.

December 2-én leplezték volna le az iQOO 11 modelleket, a zászlóshajók mellett egy megfizethető mobilra, a Neo 7 SE-re is számítottunk. A MediaTek pedig egy új lapkakészletet, a Dimensity 8200-at leplezte volna le, de már erre sem kerül sor a holnapi napon. A négy kínai vállalat egyelőre nem közölte, hogy mikor tartják az esedékes bemutatókat, de valószínűleg hamarosan tájékoztatni fogják a sajtót és a rajongókat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid