Több téren is erősít a Redmi Note 7 Pro

0

A Redmi Note 7 indulása minden szempontból sikeresnek bizonyult, a telefont veszik mint a cukrot, de a gyártó tartogat számunkra egy erősebb kiszerelést is a Pro verzió képében. A készülék valamikor februárban juthat el a felhasználók kezébe, és az első olyan okostelefon lehet, amelynek belsejében a Qualcomm legújabb középkategóriás lapkakészlete, a Snapdragon 675 dolgozik.

A Redmi Note 7 Pro kapcsán kikerült némi információ az internetre, egészen pontosan a Weibón tettek közzé néhány fontosabb adatot a mobillal kapcsolatban. Az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonság a hátlapi 48 megapixeles kamera lesz, akárcsak a normál Redmi Note 7 modell esetében. Ám ezúttal a Samsung ISOCELL Bright GM1 érzékelő helyett (ami a Note 7 hátlapján található) egy Sony IMX586 szenzort fognak használni a gyártás során.

Talán ennél is fontosabb előrelépés, hogy az újdonság a Qualcomm legújabb lapkakészletét, a Snapdragon 675-öt fogja kapni (a 660 helyett). A chipset elvileg erősebb és gyorsabb lesz még a Snapdragon 710-nél is, viszont az előállítási költségek alacsonyan tartásának érdekében kicsit lassabb grafikus gyorsító, és egy valamivel gyengébb képfeldolgozó egység került a 11 nanométeres csíkszélességű konstrukcióba.

Visszatérve a Redmi újdonságára, a Note 7 Pro ára valahol 205 és 220 dollár között alakulhat, ami továbbra is rettenően jó ár/érték arányt jelent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid