Többszázezer új szériás Redmi Note 9 fogyott el pár óra alatt

0

A Xiaomi múlt héten mutatta be a vadiúj Redmi Note 9 készülékeket, összesen három új modell érkezett, a Redmi Note 9 5G, a Redmi Note 9 Pro 5G, valamint a Redmi Note 9 4G. Habár egyesek számára egy kicsit átláthatatlan lehet az új mobilok elnevezése, a vásárlókat ez úgy látszik, nem befolyásolta abban, hogy hatalmas mennyiségben vegyék birtokba a készülékeket.

A telefonok forgalmazása a minap kezdődött, egyelőre csak Kínában, ám ott mindössze pár óra leforgása alatt több, mint 300 ezer a szériába tartozó készüléket sikerült értékesíteni. Az eladási számokat helyi idő szerint 12 óráig számolták össze, majd a Redmi brand hivatalos Weibo fiókján közzétették az alábbi képet, hogy a rajongók is velük örülhessenek az eredménynek. A hatalmas érdeklődés egyébként egyáltalán nem véletlen, elég csak felszínesen átfutni a nemrégiben bemutatott mobilok specifikációit.

Igazából mindegyik készülék vonzó a maga módján, de közülük talán mégis leginkább a Note 9 Pro 5G modell emelkedik ki. Nem nehéz szerelembe esni a pénztárcabarát mobillal, hiszen többek között 120 Hz-es képernyőt és 108 megapixeles kamerát kínál egy mindössze nagyjából 243 dollárnak megfelelő összegért, ennyi ugyanis a telefon kezdőára.

Így aztán cseppet sem meglepő, hogy ez és a többi modell jól teljesítenek az eladások során. Egyébként aki Kína határain kívül él, a Redmi Note 9 Pro 5G készüléket Mi 10T Lite 5G néven be tudja szerezni, csak annyi lesz a különbség, hogy az elsődleges kameraszenzor egy kicsit másabb, ennél a verziónál egy 64 megapixeles modullal kell “beérni“.

A Redmi Note 9 4G miatt sem kell szomorkodni, mert ez a telefon meg egy újracímkézett Poco M3-nak tűnik, amelyhez mi is hozzájuthatunk különböző ázsiai webáruházak közbenjárásának köszönhetően. Egyedül csak a Dimensity 800U lapkával felszerelt Redmi Note 9 5G-nek nincs globális alternatívája, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben sem lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid