Tokokban pózol a Sony új csúcsmobilja, az Xperia XZ4

0

Nem ez az első alkalom, hogy egy telefon formatervét valamilyen tokokat, illetve kiegészítőket gyártó cég buktatja le, vagy erősíti meg a korábbi szóbeszédeket az adott mobilról. Most a Sony Xperia XZ4 van terítéken, amiről folyamatosan szivárognak ki az érdekességek, és az Olixar nevű tokgyártónak köszönhetően még közelebbről megcsodálhatjuk a készülék külsejét.

A telefonról azt beszélik, hogy a szokásosnál jóval magasabb, 21:9 képarányú megjelenítője és tripla hátlapi kamerarendszere lesz. A képrögzítő egység vertikálisan fog elhelyezkedni, míg a LED villanó a kamerák felett csücsül majd.

Az ujjlenyomat-olvasó a telefon oldalára, a bekapcsoló és a hangerő gombok közé kerülhet. Ezeket az infókat erősítik meg ezek a képek is, amelyeken a szóban forgó készüléket láthatjuk különböző telefontokokban. A tokok adatlapjai egyébként a MobileFun oldalán tűntek fel.

Amúgy az egészen prémium, karbonszálas, vagy támasszal ellátott tokoktól kezdve az egyszerűbb szilikonos megoldásokig van itt minden.

A kiegészítők árai 5 és 15 dollár között mozognak, ami teljesen korrekt az ilyen jellegű tartozékok esetében.

A Sony várhatóan az idei MWC kiállításon mutatja be az új csúcsmodellt, amiről egyelőre nem túl sokat tudni a már említetteken kívül.

A készülék belsejében természetesen Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet dolgozik majd, és sajnos szinte biztosra vehető, hogy a 3.5 mm-es jack aljzat nem tér vissza.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid