Újabb Tomtop akciók: Xiaomi drón, DJI robot és egy remek tolmácsgép

0

Szerencsére ma sem maradunk remek akciók nélkül hála a TomTop webáruházának, ami most ráadásul nem mindennapi eszközöket kínál kedvezményes áron. A webshop ezúttal egy remek drónt, egy a Star Trek sorozatot idéző fordítógépet, valamint egy olyan robotot rakott a promóciós holmik közé, amivel nem csupán az alapvető tudományos tudásunk, hanem a programozási ismeretek is fejleszthetőek.

A Xiaomi FIMI A3 az a drón, amire akkor ruházunk be, amikor szeretnénk egy komolyabb szintet megtapasztalni ebből az egyre népszerűbb hobbiból, viszont még mindig kényesek vagyunk arra az összegre, amit kiadunk egy ilyen készülékért. A drón a felszereltsége miatt bőven középkategóriás terméknek tekinthető, hiszen mozgóképet Full HD felbontással képes rögzíteni, rendelkezik saját GPS navigációval, a felvételek minőségét kéttengelyes mechanikus, valamint háromtengelyes elektronikus stabilizátor fokozza, miközben a szerkezet pehelykönnyű, irányítása pedig egyszerű, mint az egyszeregy.

A készülék egyetlen feltöltéssel képes akár 25 percen keresztül is repülni, a maximálisan elérhető magasság 120 méter, míg a vezeték nélküli kapcsolat felhasználó és a gép között 500 méteren belül marad stabil. A szerkezet végsebessége 65 km/óra, ereszkedni leggyorsabban 5, emelkedni pedig 6 méter/másodperccel tud. A masina számos repülési üzemmódot ismer, igazából rengeteg módja van a lélegzetelállító felvételek készítésének, melyeknek határt csupán a tulajdonos fantáziája szabhat. A Xiaomi FIMI A3 drón most 259,99 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, kiváló vétel, ha kicsit komolyabban gondoljuk a drónozást. Az egészben az a legjobb, hogy a készülék európai raktárból érkezik így a megrendelést semmilyen egyéb költség nem terheli, és a szállítás is gyorsan lezajlik majd. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

A DJI RoboMaster S1 jóval több, mint holmi távirányítós robot, hiszen a szerkezet saját mesterséges intelligenciával, 46 személyre szabható komponenssel, valamint egy általunk programozható felülettel rendelkezik, ami támogatja a Python és Scratch nyelveket. A készülék egyfajta játékos bevezető a robotikába, a programozásba, illetve egyéb tudományokba, a felhasználási lehetőségek száma kvázi határtalan. A készülékkel rögzíteni tudjuk a környezetet, hála a masina beépített kamerájának, melynek 120 fokos látószöge, valamint 5 megapixeles felbontása van. Igazából ezt a gépet arra is használhatjuk, hogy szűk helyeken, alagutakban derítsük fel az ott lévő állapotokat, így talán bizonyos mesteremberek is jó hasznát láthatják ennek a készüléknek, aminek saját infravörös detektora is van. A RoboMaster S1 abszolút nem egy játékszer, ezt a vételára is megerősíti, a készülék nettó 599 dolláros áron rendelhető, a professzionális eszközt leginkább pedagógusoknak, programozóknak, illetve szakembereknek tudjuk ajánlani. További műszaki részletek és a megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Valamikor nem is olyan régen egy álom, a tudományos-fantasztikus írók képzeletének szüleménye volt egy olyan szerkezet, amely képes valós időben fordítani az emberi beszédet szinte bármilyen nyelvre, lehetővé téve a kommunikációt olyan személyek között, akik egyébként soha nem értenék meg egymást. Most pedig íme, kézbe fogható, sőt, reális összegért megvásárolható… A Boeleo BF301 W1 egy mesterséges intelligenciára építkező aprócska mobileszköz, ami képes egy, vagy többszemélyes párbeszédek valósidejű fordítására, és összesen 117 nyelven képes ezt megtenni, már amennyiben van módja csatlakozni az internetre. Offline üzemmódban összesen nyolc nyelven elérhető a fordítási szolgáltatás. A tolmácsgép belsejében 2800 mAh kapacitású akkumulátor található, ami 150 órás készenléti időt, valamint 400 perces fordítást tesz lehetővé. Nem csupán diplomaták de újságírók is használhatják a szerkezetet, ami képes a bevitt hangot szöveggé alakítani, akár 60 perces diktálás esetén is. A tolmácsgép rendelkezik egy 12 megapixeles kamerával, amit lefotózunk vele, azt képes azonnal fordítani, ez nagyon jól jöhet, ha az ember idegennyelvű szövegeket böngész, vagy csak szeretne tájékozódni egy másik országban, táblák és kiírások alapján. A Boeleo BF301 W1 tolmácsgép most nettó 98,99 vételáron rendelhető a TomTop webáruházából, kiváló segítség írók, újságírók, kapcsolattartók és a sokat utazók számára. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid