További érdekességek derültek ki a Xiaomi MIX Fold 3-ról

0

Az okostelefonos híreket követők számára egyáltalán nem újdonság, hogy már javában készül a Xiaomi MIX Fold 3, amelyről korábban már kiderült néhány érdekesség. Ezek számát most újabbakkal gyarapítja a népszerű, és egyben megbízható értesüléseket szállító Digital Chat Station, akinek mindig elsőként jutnak a fülébe a legfrissebb hírek.

A hajlítható okostelefonról már eddig is tudni lehetett, hogy Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja majd, ezen egyáltalán nem lepődünk meg, hiszen a gyártó valószínűleg nem akar semmilyen kompromisszumot kötni a teljesítményt és a sebességet illetően. Arról is hallottunk, hogy periszkópos kamerával szerelik fel a MIX Fold 3-mat, ami valamilyen IP-minősítésnek megfelelő védelmet is kapni fog az elemek támadásaival szemben.

Digital Chat Station azt állítja, hogy egy kijelző alá szerelt kamerával is kiegészítik az okostelefont, ez olyan hardveres jellemző, amely nem volt jelen az előző két generáció esetében. A szivárogtató megerősíti a korábbi értesüléseket erről a bizonyos 5x periszkópos kameráról, a burkolat alá kerülő lapkakészletről, illetve azt is hozzáteszi, hogy a telefon belsejébe szerelt akkumulátor támogatni fogja az 50 wattos vezeték nélküli töltést is.

Ami újdonságként hathat, hogy szerinte a Xiaomi fejleszt egy Explorer kiadású koncepciómobilt is, ezt a másik, szintén hajlítható képernyős eszközt állítólag a MIX Fold 3 társaságában fogják bemutatni. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor lesz az okostelefon(ok) hivatalos leleplezése, de a legtöbben azt suttogják, hogy erre valamikor augusztusban kerülhet sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid